29 Mart 2013 Cuma

PANDA KUTU


Bu sefer canım oğlum ERGİN'imide düşündüm, Mart ayında O'na da Panda Kutu istedim, ondan daha çok merak ediyordum. Çok güzel, kocaman, içi dolu bir kutu geldi. 
3 - 7 yaş arası çocuklar için, pedagog, psikolog ve öğretmenler tarafından, çocukların ilgisini çekebilecek, onların yeteneklerini keşfedebilecekleri, çeşitli materyallerden bir bütün oluşturabilmenin hazzını yaşatacak türden hazırlanan etkinlik kutuları, ebeveynlerle birlikte yapabilecekleri eğlendirici, öğretici çalışmalar. 





Aşağıda fotoğrafını gördüğünüz kutudan her etkinlik için tek tek gerekli olan malzemeler hazırlanmış, yapılış aşamalarının olduğu bir kılavuzla evinize geliyor ve size çocuğunuzla eğlenceli vakitler geçirmek kalıyor.
Daha fazla bilgi için PANDA KUTU'yu ziyaret edin.







2 yorum:

  1. Panda kutuyu ilk defa duyuyorum. Biz de Bardabas a üye olduk , 3 aydır çok zevkli aktiviteler yapıyoruz. Bu kutular gerçekten çok yararlı bence.

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle Damla Hanım çocuklarında çok meraklı olduklarını düşünürsek bayağı bir eğlenceli geçiyor. Bardabas'ı bende sizden duydum şimdi inceleyeceğim, teşekkürler.

    YanıtlaSil

CANIM OĞLUM ERGİN'İM

Lilypie Fourth Birthday tickers

Special design for Hayat Her Daim Güzel by GeCe