9 Mart 2015 Pazartesi

OKUDUM, BİTTİ... KÖPRÜ / KAREN KINGSBURY






YAZAR: KAREN KINGSBURY

YAYINEVİ: EKSİK PARÇA

SAYFA: 208





ARKA KAPAK

Farklı dünyalardan iki genç yaşadıkları şehirlerden uzakta, müzik okumak için geldikleri üniversitede tanışır ve birbirlerine âşık olurlar. Aynı zamanda kitaplara ve okumaya da âşıktırlar. Her gün birlikte zaman geçirdikleri Köprü adındaki kitabevi onların gurbetteki evleri olur. Burası onlarla hayalleri arasında da köprü kurmaktadır. Ancak ait oldukları dünyalar onları birbirinden koparır. 


Yıllar sonra yaşanan bir trajedi onları tekrar aynı yerde, Köprü'de birleştirir. Bu trajedi acaba onlara tanınan ikinci bir şans mıdır? Köprü bir mucizeyle tekrar ayağa kalkacak mıdır? NewYork Times Best Seller Yazarı Karen Kingsbury, ŞANS'tan sonra bu kez de kayıp bir aşkı, doğal afetle yerle bir olan bir kitabevini ve bu kitabevinden yolu geçenlerin vefa duygusuyla bir araya gelmelerini anlattığı, yürekleri ısıtan bir hikâye ile okuyucularının karşısına çıkıyor.




BENCE

Sadece aşkı değil, inançla ve sabırla ve dua ile ve tabi ki Alah'ın da istemi ve yardımıyla en zor zamanında ikinci bir şans kapısının açılmasıyla hayatında yeniden doğan güneşin mucizelere sebep oluşunun bir hikayesi. Bu kitapta sadece insanlar arasında değil kitaplara olan aşk ta anlatılmış. Kişiler arasında bağlayıcı ve birleştirici özelliğine de değinilmiş. Ve beni en çok mutlu eden elbette mutlu sonla bitmesi oldu :))))


KEYİFLİ OKUMALAR


0 yorum:

Yorum Gönder

CANIM OĞLUM ERGİN'İM

Lilypie Fourth Birthday tickers

Special design for Hayat Her Daim Güzel by GeCe