3 Temmuz 2012 Salı

VANİLYA CLUB KUTUM GELDİİİİİİİİ :)))






Merhabalar 25 Haziran'daki postumda sizlere bahsetmiştim. Veeeeee beklenen an bugün geldi. Çok güzel özenle hazırlanmış olduğu belli olan Vanilyaclub Kutumu açtım ve ürünlerle ilgili bilgilerin olduğu kitapçıkla beraber 5 adet çok güzel ürün geldi.











 Beklediğime değdi diyebilirim, nedenmi uzun süredir istediğim ve bir türlü alamadığım çubuklu oda kokularından Bambu Oda Kokusu vardı, hemen odama yerleştirdim öğle arasında. Akşam eve geldiğimde odaya girince missss gibi gül kokuyordu. Bunun dışında 1 adet Rubis Sweezer marka cımbız vardı ve hemen denendi tabi tarafımdan :))) memnun kaldım. Bir tane Perricone MD Günlük makyaj - Yüz Temizleyici - Nutritive Cleanser vardı  kullanınca sizlerle paylaşırım henüz kullanmadım. Ann Yvette Therapeutic Foot Cream ayak kremi bu akşam hemen denenecek :))) veee en son Roberto Cavalli Eau De Parfume ilk defa kullandım harika kalıcı bir kokusu var yani pek memnun kaldım darısı başınıza :)) Deneyin derim bir kereliğine bile olsa kendinizi şımartın :)))))

SİZ BUNA DEĞERSİNİZZZ....




4 yorum:

  1. Güle güle kullan sana oda kokusu çıkmış çok güzel o bana çıkmadı :(( ama bana da ck makyaj çantası koymuslar neyse ki o işe yarar
    Bu da benim Vanilya Club Temmuz Kutum :))) http://atelier87.blogspot.com/2012/07/vanilya-club-temmuz-kutusu.html

    YanıtlaSil
  2. Çok güzeller güle güle kullan...

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler Learningjunkie, seninkilerde çok güzel güle güle kullan :))

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim Yasemencim daha güzelleri senin olsun :))

    YanıtlaSil

CANIM OĞLUM ERGİN'İM

Lilypie Fourth Birthday tickers

Special design for Hayat Her Daim Güzel by GeCe