5 Aralık 2012 Çarşamba

GANGNAM STYLE FIRTINASI :))



PSY - GANGNAM STYLE ile Spi0n



Eveeet bir süredir Gangnam Style fırtınası esiyor malumunuz Güney Kore taraflarından :))
Çoluk çocuk, genç, yaşlı demeden herkes kendini kaptırmış. Kaptırmamak mümkün mü. İnsana enerji depoluyor adeta.
Benim 4 yaşındaki oğlum bile bir kere seyretti hemen kendini sahneye attı :)) dans etmeye başladı. Gerçi onda her telden var. Rap, horon, modern dans.....


İşin en komik tarafıda bu sabah yaşadığım olay. Sıcağı sıcağına anlatmam lazım. Oğlumu kreşe bıraktım işyerime dönüyorum aaaa ne duysam sabah sabah sokak Gangnam Style ile inliyor. Nereden geliyor acaba:)) İlköğretim okulunun teneffüs zili :))) Artık çocuklar sabah sabah ilk dersten sonra uyansın, şööööyle bir silkelensin, kendilerine gelsin diyemi yapıyorlar. Bunun dışında rahmetli Barış Manço'nun şarkılarının müziklerinide zil sesi yapmışlar, yani anlayacağınız potburi kaynıyor okul zilleri. Valla benim zamanımda bir tane zil sesi vardı ; zırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr biz bu sesi duydukmu olay biterdi uyuyan adamı bile uyandırırdı neyse çağa ayak uydurmak herhalde.

Bu arada seyredenleriniz de vardır geçtiğimiz cumartesi günü Yetenek Sizsiniz'de 7 yaşındaki bir çocuk giyiminden tutunda, tipi ( tabi küçültülmüş hali gibi duruyor ) hareketleri hık demiş PSY'ın burnundan düşmüş yani :)) Ve şarkıyıda playback yapmadı birebir kendi seslendirdi. Hem söyledi hem oynadı müthiş bir performanstı ve 1 hafta gibi kısa bir sürede hazırlanmış. Şimdiki çocuklar zehir gibi vesselam :)))


YETENEK SİZSİNİZ Okan Şenyuva'nın Dans... ile YetenekSizsinizTurkiye



3 yorum:

  1. Bu çocuğa ben de bayıldım. Maşallah süper yetenek:)

    YanıtlaSil
  2. Fіnе wаy of tellіng, and pleaѕant paragraph to οbtain information about mу
    ргеsentation subјect, which i am going
    to present in academy.
    Here is my web page :: formal dress shoes

    YanıtlaSil

CANIM OĞLUM ERGİN'İM

Lilypie Fourth Birthday tickers

Special design for Hayat Her Daim Güzel by GeCe