14 Eylül 2012 Cuma

OKUDUM BİTTİ ... JEFF LINDSAY - DEXTER



ARKA KAPAK

3D
DEXTER
MORGAN

O çekici bir canavar....
Ölümü hatırlatan bir kahraman...
Sadece kötü adamları öldüren bir katil...
Dexter Morgan ile tanışın. Müdavimi olacaksınız...

Dexter Morgan bir seri katil.Dexter'la empati kurmakta zorlanmayacaksınız çünkü Dex samimiyetle, hiç gocunmadan anlatıyor. İlgilendiği ölümü hak edilir kılarken avlarını öldürmeyi hoş görülebilir bir vazifeye dönüştürüyor. Dexter Morgan, kuzu postuna bürünmüş kibar bir kurt. Kanın sindirdiği bir canavar o.

" Vicdan sahibi bir seri katil olan Dexter Morgan hakkında karanlık, derin ve günahkar bir roman bu. Lindsay'in hikayesi cüretkar ve beklenmedik derecede mizahi."
USA TODAY


"Kendine acımak da dahil olmak üzere her türlü insani dokunuşa sahip olan Dexter, aynı nedenlerle gerçek ve yaşayan bir kahramana, Lindsay'in romanı ise bu denli zevkli bir deneyime dönüşüyor."
CHİCAGO TRIBUNE


"Şeytan bilimiyle uğraşanların artık korkak ve zorba bir sevgilisi var."
JANET MASLIN, NEW YORK TİMES



BENCE....

Öncelikle Dexter ile tanışmam nasıl oldu onu anlatayım. Bilenleriniz vardır belki bu kitap senaryolaştırılıp dizi haline getirilmiş. Bu diziyi hiç kaçırmayan yeni sezonlarını dört gözle bekleyen bir arkadaşım sayesinde tanıştım. Öncelikle dizisini ilk birkaç bölüm izledim, sonra okumam için bu kitabı verdi. Arkadaşımında benimde ortak görüşümüz dizide hikayenin daha heyecanlı seyrettiği.
Dexter küçükken evlatlık alınmış. Üvey babası bir polis. İçindeki canavar henüz küçükken ortaya çıkmaya başlıyor. Ve üvey babada bu potansiyeli keşfedip yok edilebilmesini sağlamak yerine bu potansiyeli suçlu olup elini kolunu sallayarak yaşamına devam eden insanları öldürmek üzere tabiri caizse programlıyor. Yani Dexter kendince bir nevi adaleti sağlıyor! Sadece kötüleri öldürüyor, seri cinayetlere imza atıyor. Polisiye severlerin zevkle okuyabileceği bir kitap.


0 yorum:

Yorum Gönder

CANIM OĞLUM ERGİN'İM

Lilypie Fourth Birthday tickers

Special design for Hayat Her Daim Güzel by GeCe