22 Ocak 2011 Cumartesi

BU HAFTANIN EN İYİ 10'U; SPOR ALIŞVERİŞİNİN EN İYİ 10 ADRESİ


Yaz, kış, içerde, dışarda spor yapmadan duramam mı diyorsunuz? İhtiyacınız olan şey ise rahat spor giysiler ve kaliteli spor malzemeleri değil mi? E ben ne yapıyorum bu hafta sporcular, spor gazetecileri, alışveriş yazarları, diyetisyenlerden oluşan jüri'nin seçmiş oldukları spor alışverişinin top ten'ini aşağıda sizler için aktarıyorum.....
Keyifli sporlar ve iyi alışverişler :))

1) DECATHLON : 1976'da Fransa'da kurulan Decathlon 14 ülkede toplam 461 mağazaya sahip.Ankara Kent Park AVM'de 2 bin 600, İstanbul Bayrampaşa Forum'da 5 bin 500 metrekarelik mağazaya sahip...

                                              


2) INTERSPORT: 39 ülkede 5 bin 500'den fazla mağazası İsviçrede'ki genel merkezden yönetiliyor. Ülkemizde çeşitli illerde 28 mağazası var.


3) NİKE : 111 mağazası mevcut. AVM ve alışveriş caddelerinde Nike mağazalarının en büyüğü 9 katla İstanbul Beyoğlu'nda


4) ADİDAS: Türkiye'de 200'e yakın mağaza ve 400'ün üzerinde satış noktası var. Sadece spor yaparken değil günlük kıyafet olarakda kullanılabilir özellikte.


5) PUMA : Spor, günlük yaşam ve modayı birleştiren ürünlerinde çocuklara, gençlere ve yetişkinlere hitap ediyor.


6) BOYNER : Boyner Sports konsepti ile hizmet veren 7 mağaza bulunuyor ; Boyner İstinye Park, Panora, Sports Ataköy Plus, Sports Rize, Sports Diyarbakır, Sports Samsun, Sports Torium.


7) SPORT POINT EXTREME: İstanbul, Ankara, Bursa, Antalya, Kartalkaya, Kartepe, Kıbrıs olmak üzere 16 mağazayla hizmet veriyor. Çalışanları mağazada ürünü bulunan 68 markaya ait bütün sporları bizzat yapıyor.

8) ATLAS: 15 yıl önce İstanbul Karaköy'de kuruldu. Husky, Merrell, Wild Life gibi markaların 5 bin çeşit ürünü var. 


9) RED LINE EXTREME SPORTS: İzmirliler'in adresi. İzmir Alsancak'ta hizmer veren mağaza kışın kayak ve snowboard, yazın ise windsörf yapanlar için 2 binden fazla ürün sunuyor.


10) DALKILIÇ SPOR: 1968'de milli atlet Muharrem Dalkılıç tarafından Ankara Kızılay'da kuruldu, 1993'te Ercan Ersoy tarafından devralındı. Mağazada 42 markanın ürünleri var. 




* Hürriyet Cuma gazetesinden alınmıştır.





        

2 yorum:

CANIM OĞLUM ERGİN'İM

Lilypie Fourth Birthday tickers

Special design for Hayat Her Daim Güzel by GeCe