29 Ocak 2011 Cumartesi

YARI YIL TATİLİ BAŞLADIIIIIII :))

Evet öğranciler için harika bir 15 gün var önlerinde, dinlenecekler, gezip, eğlenecekler. Bu kış gününde neler yapılır diye şöyle bir bakacak olursak soğuk, zaman zaman karlı ve yağışlı havalarda AVM'ler kurtarıcı oluyorlar adeta. Ve şimdide yarı yıl tatili nedeniyle çocuklar için birçoğunda etkinlikler var aşağıda sizlere teker teker aktaracağım... Karnesi başarılı olanlar için bir ödül, ufacıkta olsa kırıkları olanlar için moral kaynağı ve motivasyon olur, ikinci yarı yıl maratonuna  dinlenmiş, yenilenmiş olarak başlarlar.
Haydi AVM turumuza başlayalım:

FORUM İSTANBUL

Forum İstanbul'da 29 - 30 Ocak, 5 - 6 Şubat, 12 - 13 Şubat günlerinde 12.00 - 19.00 saatleri arasında Büyük Meydan'da yapılacak ritm etkinlikleri ile herkes bu coşkuya dahil olacak.

PALLADİUM AVM 



bBu yıl ilk kez düzenlenecek olan WİNX CLUB canlı dans gösterisi Palladium AVM'de 5 - 6 Şubat ile 12 - 13 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek. Bu tarihlerde gelen çocuklar dans show'unu izleyip Winx Perileri ile resim çektirebilecekler.

PENDİK NEOMARİN AVM


Neomarin AVM çocuklar için drama, tiyatro, dans, ritm, el becerileri, sanatsal faaliyetler, yarışmalar gibi pel çok eğlenceli, eğitici aktivitelerden oluşan bir program hazırladı. Küçük ziyaretçilerine sürprizi 5 - 6 Şubat tarihlerinde 16.00 - 17.30 arasında Yetenek Sizsiniz Finalistleri'nin hazırladığı gösteri olacak.
29 Ocak Cumartesi günü başlayacak aktiviteler 11 Şubat Cuma gününe kadar sürecek.Her gün 14.00 - 18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek etkinlikler minikler için çok keyifli olacak.

KOZZY AVM


Kozzy AVM'nin etkinlikleri karne günü Kukla Tiyatrosu ile başlayacak ve 13 Şubat'a kadar devam edecek. 15 gün boyunca devam edecek etkinliklerden bazıları şunlar: Musical Müzik Grubu, Karikatür Atölyesi, Yüz Boyama, Lego Etkinliği ve daha fazlası sizleri bekliyor hadi minikler annelerinizi ikna edin :))





0 yorum:

Yorum Gönder

CANIM OĞLUM ERGİN'İM

Lilypie Fourth Birthday tickers

Special design for Hayat Her Daim Güzel by GeCe