16 Ocak 2011 Pazar

BU HAFTA VİZYONA GİRENLER


Cadılar Zamanı / Season Of The Witch (Orijinal/Altyazılı) 

"Yıllarca savaştıktan sonra evlerine dönen iki yakın arkadaş, vebanın her şeyi yakıp yıktığını görür. Kilisenin ileri gelenleri bir kızı cadılıkla suçlamaktadır ve onlara göre bütün olanların sorumlusu odur. İki arkadaşın bu kızı çok uzaklardaki bir manastıra götürmeleri emredilir. Ancak bu yolculuk, onların dünyanın kaderini belirleyecekleri bir maceraya dönüşecektir"
Tür: Drami, Fantastik
Yönetmen: Dominic Sena
Oyuncular: Nicolas Cage, Christopher Lee, Ron Perlman, Stephen Graham, Stephen Campbell Moore
Yapım: ABD / 2010
Süre: 95 dk.





 Aşk Sarhoşu / Love And Other Drugs (Orijinal/Altyazılı) 

 "Özgür ruhlu bir genç kadın olan Maggie, karşı konulmaz bir cazibeye sahip olan Jamie ile karşılaştığında sonucun aşk olacağına başta kimse inanmamıştır. Jamie ilaç endüstrisinin kurtlarından biridir ve kadınlar üzerinde kullandığı çekim gücünü kendi işinde de kullanmaktan çekinmez. Maggie ise bağlanmaktan korkan ve özgürlüğüne düşkün bir kadın olarak Jamie den çok daha hassas bir konuma sahiptir. Ancak ikisinin ilişkisi ilerledikçe ikisi de gerçek bir ilaçla karşılaşır: Aşk..."
Tür: Dram, Komedi, Romantik
Yönetmen: Edward Zwick
Oyuncular: Anne Hathaway, Jake Gyllenhaal, David Morse, Gabriel Macht, Jaimie Alexander, Katheryn Winnick
Yapım: ABD / 2010
Süre: 112 dk.




Megazeka / Megamind (Türkçe)

"Zalim Oobermind 20 yıldır Dünya yı fethetmeye çalışmaktadır, ancak her seferinde süper kahraman Metro Man tarafından engellenir. Metro Man i öldürdüğünde monotonluktan sıkılır ve yeni bir süper rakip yaratır. Metro Man in hiç olmadığı kadar büyük ve güçlü bir düşman. Ancak yeni güçlü adam dünyayı yok etme savaşını başlattığında, Oobermind ın karar vermesi gerekir: Kendi yarattığı bu şeytanı yenebilir mi" 

Tür: Aile, Animasyon
Yönetmen:Tom McGrath
Seslendirenler: Brad Pitt, Ben Stiller, Will Ferrell, Jonah Hill, Tina Fey
Yapım: ABD / 2010
                                                           Süre: 95 dk.


 Benim Adım Aşk / I Am Love (Orijinal/Altyazılı)

"Zengin bir ailenin hasta olan büyükbabası, işi oğluna ve torununa bıraktığını ilan eder. Evin hanımı Emma, kocasının iş seyahatleri ile kızının okul için evden ayrılmasıyla kendini yalnız hissetmeye başlar ve oğlunun aşçı arkadaşıyla bir ilişki yaşamaya başlayınca kendini yeni bir dünyanın içinde bulur."

Tür: Dram
Yönetmen: Luca Guadagnino
Oyuncular: Tilda Swinton, Edoardo Gabbriellini, Flavio Parenti
Yapım: İtalya / 2009
Süre: 120 dk.






 Tehlikeli Aşk / Kites (Orijinal/Altyazılı)

"Ağır yaralı bir adam, Meksika çölünün sert arazisinde çöl sıcağında ölüme terk edilir. Bu kişi J.dır. Bir zamanların tasasız genç adamı. Şimdinin aranan suçlusu... Onu hayatta tutan tek şey ise büyük aşkı Natasha yı bulmaktır. Natasha başka bir kişiyle nişanlıdır ama J. ye kavuşacağına emindir. Bu büyüleyici güzellikteki kadın hayatına girdiği erkeklerin yaşamını sonsuza dek değiştirir."

Tür: Aksiyon, Gerilim
Yönetmen: Anurag Basu
Oyuncular: Hrithik Roshan, Barbara Mori, Luce Rains, Kangana Ranaut
Yapım: Hindistan / 2009
Süre: 130 dk.




 Kağıt (Türkçe) 
 "Emrah, ilk sinema filmini çekmeye çalışmaktadır. Babası Mehdi Bey onun eczacı olacağına inanıyordur. Arkadaşları ve annesinin desteğiyle para bulan Emrah, bürokrasinin çarklarıyla karşı karşıya kalır. Hayalleriyle Emrah arasında sansür kurulu başkanı Müzeyyen Hanımdan alacağı son bir imza kalmıştır. Ama bu kolay olmayacaktır."
Tür:Dram
Yönetmen: Sinan Çetin
Oyuncular: Ayşen Gruda, Öner Erkan, Asuman Dabak, Zafer Ergin, Zeynep Beşerler, Ahmet Mekin, Mazlum Çimen, Fatoş Seğmen, Bahar Sarak, Metin Cantimur, Uğur Bilgin
Yapım: Türkiye / 2010
Süre: 105 dk.

2 yorum:

  1. vizyon bu hafta çok şeçenekli... :) kağıt, en merak edilen film ...

    YanıtlaSil
  2. gerçekten öyle, bakalım türk sineması dramda neler yapmış bende merak ediyorum.

    YanıtlaSil

CANIM OĞLUM ERGİN'İM

Lilypie Fourth Birthday tickers

Special design for Hayat Her Daim Güzel by GeCe