10 Aralık 2010 Cuma

EN İYİ ADRESLER .........

Siz bizim hala online alışveriş yaptıramadıklarımızdan mısınız ??? :))

Uzun yıllardır sanal alışveriş var ama bende başlarda hayır olmaz diye yaklaşanlardandım..Neden? Kredi kartı bilgileri giriliyor, güvenli olmaz, gelecek ürün ya doğru gelmezse, ya problem olursa, iadelerde sorun yaşarsam..... gibi bu liste uzaaaar gider.. Nihayet geçen sene şeytanın bacağını kırmıştım ve bende sanal alışveriş yapanlardan oldum vee şans mı diyelim ne diyelim bugüne dek hiç sorun yaşamadım.




Hürriyet Gazetesi'nin cuma günleri yayınladığı Hürriyet Cuma'da bu hafta Sanal Alışverişin En İyi 10 Adresi verilmiş....Bu liste teknoloji uzmanları, bu alanda yazan gazeteciler ile online alışveriş yapanlardan oluşan bir jüri seçmiş.

Bende sizlere aşağıda bu listeyi aynen aktarıyorum..
Bende bu listenin % 50'lik payından alışveriş yapmış ve sorun yaşamayanlardanım..... Umarım bundan sonrada yaşamam.... Darısı herkesin başına :))





ONLİNE ALIŞVERİŞİN EN İYİ 10 ADRESİ


  1. Gittigidiyor.com
  2. Hepsiburada.com
  3. Markafoni.com
  4. E-bebek.com
  5. Sahibinden.com
  6. Trendyol.com
  7. Limango.com.tr
  8. Beymen.com
  9. Kangurum.com.tr
  10. İdefix.com

En iyiler arşivine ve listeyle ilgili ayrıntılara ulaşmak için  http://eniyion.hurriyet.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

2 yorum:

  1. Hepsiburada ve markafoni'nin gönderi süreleri konusunda çok şikayet duyuyorum. idefixe'den daha önce alışveriş yapmış bir kimse olarak da her türlü tavsiye ederim zaten bu aralar kitap fuarı var her şey çok ucuz :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba paylaşımınız için teşekkür ederim Online Alışveriş... İdefix benimde alışveriş yaptığım sitelerden bende sorun yaşamamıştım.Kitap fuarına hemen gidiyorum :)

    YanıtlaSil

CANIM OĞLUM ERGİN'İM

Lilypie Fourth Birthday tickers

Special design for Hayat Her Daim Güzel by GeCe