11 Ağustos 2013 Pazar

MAVİ KÜÇÜK ŞİRİN ŞEYLER :)



Bayram bitti yarın işbaşı. Canım oğlum Ergin'imle dolu dolu geçireceğim son hafta sonu günüm ve ne yapalım derken sinemaya gitmeye karar verdik. Şirinleri oldum olası sevmişimdir. Sevimli , küçük , mutlu, huzurlu , birarada yaşamayı öğrenmiş maviş şirin mi şirin yaratıklar :)) İlk sinema filmine Ergin'im okulla beraber arkadaşlarıyla gitmişti, bu seferde bana kısmetmiş. Çok eğlendik, patlamış mısırlarımızı, klasik sinema dondurması olan frigolarımızı aldık ve keyifli iki saat geçirdik. 3D seansına denk gelmemizde cabası ... Her şeyin içindesin uzansan dokunacak, onların dünyasına girecekmişsin gibi :) Ama oğluşum ikinci yarı bir ara gözlüksüz seyretti. Özellikle kötü adam gargamelin sahnelerinde, e çocuk bu korktu tabi :)
Eylül ayında da cars serisinin uçaklarla çekilmiş filmi sinemalarda sahne alacakmış, fragmanını izledik ve tabiki anneciğine şimdiden rezervasyon yaptırdı bile :) Sıkılır mı acaba diye düşünürken, çok güzel vakit geçirdik. Artık heryere gidebiliyorum canım oğlumla bana hem arkadaş, hem yoldaş, hem oğul .... Hiiiiiiiiiç canım sıkılmıyor, eğlenceli çocuk vesselam :) 

Darısı başınıza :)) 



6 yorum:

  1. çok eğlenceliydi, ilkini izlememiştim onuda en kısa zamanda izleyeceğim:)

    YanıtlaSil
  2. 1. sine gittim bunada gidicem ben de çok seviyorum şirinleri :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilkini sinemada seyretmek kısmet olmadı, cdden izleyeceğim en kısa zamanda merak ettim çünkü ama sinema salonundaki keyfi alamayacağımı biliyorum animasyon ve 3D harika bir ikili :)

      Sil
  3. Ben de kızlarımla gittim bu filme. Bir ara baktım da ben onlardan çok kaptırmıştım.
    Gerçekten çok eğlenceliydi.
    çok hoş bir blog .takibimdesiniz artık

    YanıtlaSil

CANIM OĞLUM ERGİN'İM

Lilypie Fourth Birthday tickers

Special design for Hayat Her Daim Güzel by GeCe