6 Aralık 2011 Salı

ANNE OLUNCA ANLARSIN......






Cevabınızı duyar gibiyim :)) Bu sözü herkes duymuştur sanırım annelerinden ergenlik, yetişkinlik dönemlerinde ve genelde çokta kulak asılmaz. Ama ben gerçekten annemin neden üzerime titrediğini ve hala kendim çocuk sahibi olmama rağmen benim açlığımla ne yediğimle , üşüyüp üşümediğimle, hasta olduğumda sanki kendisi hastaymış gibi bana baktığını v.s. .... şimdi daha iyi anlıyorum. Çünkü bende anneyim.. Oğlum hasta olduğunda iyileşene kadar bende hastayım, yemek yemediğinde O yiyene kadar bende yemiyorum, üzüldüğünde O sevinene kadar ben de üzülüyorum, belki daha yolun başındayım henüz 2,5 yaşında prensim, ileride daha çok çatışmalar yaşayacağız ve çoğu şeyide O'nun iyiliği için yaptığımı söyleyerek ama benim tek dezavantajım " anne olduğun zaman beni daha iyi anlarsın" diyemeyeceğim çünkü bir oğlum var:))) O ne kadar anlar bilemiyorum :)))

Her zaman ilklere hayatımda çok önem vermişimdir.Derler ya ilk göz ağrıları unutulmaz diye..O nedenle Ergin'im dünyaya gelmeden hatıra defterlerinden aldım ve yazmaya başladım - ama hala boş yerler var oralarıda bir ara dolduracağım :))- İlk kestiğim tırnağını bile saklıyorum ve saçlarını bazıları çok gülüyor buna ama benim çok hoşuma gidiyor, büyüdüğünde o zamanları görebilirsek 10. yaşını kutlarken O'na bunlardan çok özel bir armağan paketi yapıp şaşırtmak istiyorum.Size böyle birşey yapsaydı anneniz sevinmezmiydiniz??
Ben çok mutlu olurdum.

Şimdi daha doğrusu 2,5 ay önce ben çalışmaya hayatıma tekrar dönünce kreşe başladı. Evveet bir ilk daha oğlumun hayatında ilk okul hayatı, ilk öğretmeni ve dün ilk öğretmenler günümüzüde kutladık Ergin'imle beraber cici kurabiyeler yaptık merak edenler hemen burayı tıklayın :). İnsanın kendi emeğiyle yaptığı herhangi bir şeyin değerinin başka birşeyle ölçülemeyeceğine inananlardanım.Bende canım oğlumun sayesinde ilk veli toplantıma gitmiştim geçen ay :)))

Mesela geçtiğimiz kurban bayramındada çok güzel bayram kartı hazırlamışlar aşağıda gördüğünüz üzere, çok sevimli değil mi:))) Ve o kadar güzel çocukları eğlendirici, öğretici birçok etkinlik ve faaliyette bulunuyorlar. Oğlum memnun, mutlu ben memnun, mutluyum daha ne isterimki:))) En büyük korkum uzunca bir süre beraberlikten sonra okul ortamına, disiplinine alışabilirmi idi? O dönemi de 1 hafta gibi kısa sürede atlattık çok şükür:)) Darısı tüm annelerin başına diyorum ......


İŞTEEE CANIM OĞLUMU ERGİN'İN KENDİ GİBİ SEVİMLİ KURBAN BAYRAMI TEBRİK KARTI :))))

8 yorum:

  1. Ben çok fazla ilkini saklamadım ama şimdi kreşte yaptıklarını saklamaya kutular yetmiyor :)

    YanıtlaSil
  2. Nilhan çok haklısın bakalım ben nereye kadar saklayabileceğim :))

    YanıtlaSil
  3. anne olmak! :)
    ben onun kartını yerim ama :)

    YanıtlaSil
  4. Kurban bayramına 2 gün kala benim kızım da getirdi okuldan eve böyle bir kart. Üstünde kocaman bir koyun vardı. Resmin üstüne beyaz pamuklar yapıştırarak yapmışlar tüylerini. Çok gülmüş, çok sevinmiştim. Buzdolabına astık hemen. İyi ki varlar değil mi? Sevgilerimle... :))

    YanıtlaSil
  5. Evet Kalemsiz iyi ki varlar çok klişe olacak belki ama :) oğlumsuz bir hayat susuz bir çöl olurdu herhalde... Allah yokluklarını göstermesin.

    YanıtlaSil
  6. ah ben o hedıyeyı yerım heralde ılk hedıyemde bende gozaslarımı tutamaacağım... ıns tez gelır o gunler


    blogger annelerden geliyorum. bende beklerım

    YanıtlaSil
  7. inşallah, çok güzel bir duygu, yaşayınca daha iyi anlıyorsunuz...

    YanıtlaSil

CANIM OĞLUM ERGİN'İM

Lilypie Fourth Birthday tickers

Special design for Hayat Her Daim Güzel by GeCe