27 Ağustos 2011 Cumartesi

DİZİ, DİZİ, DİZİLEEEEER..........

Eveeet sevgili Türk halkı :)) Ramazan bitiyor, sonbahar geliyor, bayramdan sonra yeni yayın dönemi başlayacak, bu size ne çağrıştırıyor ??? Bildiniz çılgın bir TV dönemine gireceğiz , dizimi deseydim yeni yayın dönemi adeta yerli dizilerle anılır oldu. Aramızdan ayrılanlar oldu :( devam edenler oldu :) ve de bayramdan sonra peş peşe yayına gelmeyi bekleyen dizilerde sırada, hangisi tutar , hangisi tutmaz, kim kalır, kim gider bilinmez ama ben çokta sadık bir dizi izleyicisi olmamakla beraber yinede çoğuna vakıf olabiliyorum eş,dost,arkadaş seyredip paylaşmaya başlayınca zaten bilmemen mümkün değil :))) Geçenlerde Habertürk Gazetesinde gördüm gelecek sezon ekranlardaki en iddialı 10 projeyi vermişler sayfalarında bende size aynen aktarmak istiyorum, bakalım ilginizi çekecek olan var mı ???? Hatta oylama yapalım tutacak ilk 3 diziyi bana yazın sezonda takip edelim kimler isabetli kararlar vermiş ;) Ne dersiniz :)))


1) SENSİZ OLMAZ


12 Eylül'de Show TV'de başlayacak dizi boşanmış bir çiftin çocuklarının amansız bir hastalığa yakalanmasını konu ediniyor.Oyuncular ; Nurgül Yeşilçay, Murat Han, Onur Saylak, Güven Hokna, Gökçe Bahadır.








2) İFFET


Eylül'de Star'da başlayacak dizide İstanbul'un kenar mahallelerinden birinde yaşayan çapkın delikanlı Cemil'e aşık olan İffet sevgilisinin tecavüzüne uğrar. Daha önce sinema filmi olarak çekilen İffet'in bakalım dizi versiyonunda olaylar nasıl gelişecek.Oyuncular; Deniz Çakır, İbrahim Çelikkol.







3) KUZEY - GÜNEY


9 Eylül'de Kanal D'de başlayacak dizi aynı kıza aşık, karakterleri birbirine zıt iki kardeşin öyküsünü anlatıyor.Oyuncular; Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy.








4) YALANCI BAHAR



Eylül'de Star TV'de başlayacak dizinin konusu: Geçmişte sevgilisiyle dolandırıcılık yapan Evcen, sonunda ünlü bir işadamıyla evlenir. Ancak eski sevgili hapisten çıkar ve peşine düşer. Oyuncular; Fahriye Evcen, Cansel Elçin, Serkan Ercan.






5) AL YAZMALIM



Eylül ayında atv'de başlayacak. Kırgız yazar Cengiz Aytmatov'un Selvi Boylum Al Yazmalım eseri 1978 yılında sinema filmi olarak çekilmişti şimdi ise dizi versiyonuyla karşımızda.Oyuncular; Özge Özpirinççi, Seçkin Özdemir, Barış Falay, Nesrin Cavadzade.




6) YALAN DÜNYA




Ekim ayında Kanal D'de başlayacak dizi Cihangir'deki oyunculuk piyasasını mercek altına alacak.Bakalım bu defa Gürse Birsel bizler için ne hazırlamış?? Merakla bekliyorum. Oyuncular; Gülse Birsel, Beyazıt Öztürk, Sarp Apak, Hasibe Eren, Gönül Ülkü, Olgun Şimşek, Nihal Yalçın, Bartu Küçükçağlayan.









7) GÜN AKŞAM OLDU


Ocak ayında Show'da başlayacak dizide Halil Ergün, eşini kaybettikten sonra yalnız yaşayan bir adamı canlandıracak. Yıllar sonra çocuklarını biraraya getirip sevgi bağını yeniden kurmayı hedefleyen Ergün'e sevgisizlik bir tokat gibi çarpacak.







8) BİR ÇOCUK SEVDİM



Eylül'de Kanal D'de başlayan dizi Sezen Aksu'nun şarkısıyla aynı adı taşıyor. 16 yaşında hamile kalan bir kadının hikayesi anlatılıyor. Oyuncular; Bülent İnal, Çetin Tekindor, Gülcan Arslan.











9) FİRAR



Eylül ayında Star'da başlayacak dizi Mardin'de çekiliyor. Bir yanda aşiret, diğer yanda intikam ve iktidar savaşlarının girdiği yarıştaki insanların hikayesini anlatıyor. Oyuncular; İsmail Hacıoğlu, Caner Cindoruk, Ece Çeşmioğlu, Engin Şenkan.







10) KEŞANLI ALİ DESTANI


Haldun Taner'in müzikali Keşanlı Ali Ocak ayında Kanal D'de başlayacak. Diziyi Çağan Irmak yönetecek. Oyuncu seçmeleri devam ediyor. Keşanlı Ali Destanı, suçsuz yere hapse düşen Ali'nin, "Toplumda sessiz, sakin, efendi olursan her zaman dayak yer, ezilirsin. Ama terbiyesiz, güçlü, zalim, ne dediğini bilmeyen biri olursan, o zaman saygı görürsün." felsefesiyle yeni Ali'yi keşfetmesini konu alıyor.

3 yorum:

  1. Bence Bir Çocuk Sevdim ve Kuzey Güney kesin tutacak yapımlar...Bir de ben Al Yazmalım'ı merak ediyorum.Kışın dizi izleyemesek bile aynen senin gibi arkadaş/aile vs. derken bi fikir sahibi oluyoruz en azından:)

    YanıtlaSil
  2. Çok iyi diziler var sezon. ben özellikle keşanlı ali'yi merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Bakalım yarışı kimler kazanacak arkadaşlar :)) merakla bekliyoruz...

    YanıtlaSil

CANIM OĞLUM ERGİN'İM

Lilypie Fourth Birthday tickers

Special design for Hayat Her Daim Güzel by GeCe