8 Ekim 2010 Cuma

AŞKIN İKİNCİ YARISI VE BEYAZ SHOW




Merhaba ,



Bugün vizyona girecek bir yerli filmden söz etmek istiyorum. Başrollerini Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan'ın paylaştıkları Aşkın İkinci Yarısı... Her ikiside hem çift olarak hem de oyuncu olarak beğendiğim iki değerli insan. Yıllar önce hatırlarsanız dizi filmlerin sayılı olduğu dönemlerde Sıcak Saatler isimli diziyi asla kaçırmazdım seyretmez adeta bende oynardım onlarla sanki.. 2 yıldır çekimleri devam eden ve nihayet bulan film bugün seyirciyle buluşacak. Mehmet Aslantuğ'un sadece oyuncu olarak değil yapımcı, senarist ve yönetmen olarak da imzasını taşıyor.

Filmin konusuna gelince: Bir sahil kasabasında münzevi hayatı süren adam, bir sabah beklemediği bir sürprizle karşılaşır. Kapıda kendisini bekleyen sürpriz, yıllar önce terk ettiği karısıdır. Adam bir alkol bağımlısıdır ve karısı onu tüm uğraşlarına rağmen onu bu alışkanlığından kurtaramamıştır. Baş edemedikleri bu sorunun ardından adam altı yıl önce karısını terk etmiş ve yaşadığı sahil kasabasına taşınmıştır. Uzun yıllar sonra hayat onların yollarını bir kez daha kesiştirmiştir.



                            

Veeeeeeeeee bu gece BEYAZ SHOW  Kanal D'de 00.30'da yeni sezona başlıyor. Konukları Arzum Onan, Mehmet Aslantuğ, Sertab Erener, Merve Oflaz, Athena..

Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ bugün tesadüfen orada değiller tabi :)  Aşkın İkinci Yarısı'nın vizyona girdiği gün Beyaz Show'un sezonu onlarla açması tesadüf olamaz değil mi :) Çok güzel bir rastlantı. Bu akşam sinema için bilet rezervasyonum tamam 22.15 seansına gideceğim ve dönünce direkt programda başrol oyuncularının konuk olduğu canlı programı izleyeceğim.. Bu da güzel bir tesadüf değil mi.... Yani aksilik olmazsa bu akşamım çoook güzel geçecek........
Yarın tekrar görüşmek üzere size izlenimlerimi aktarırım............

4 yorum:

  1. gerçekten güzel bi blogun var yeni keşfettim izlemeye de aldım
    http://aycatugce-tuna.blogspot.com/
    benim bloguma da beklerim:))

    YanıtlaSil
  2. TEŞEKKÜR EDERİM BENDE SİZİ TANIMA FIRSATI BULDUM BÖYLELİKLE TAKİPTEYİM :)

    YanıtlaSil
  3. bu filme daha gidemedim ya gitmek istiyorum

    YanıtlaSil
  4. bende oyuncuları çok sevdiğim için gittim !
    ama beklediğim gibi değildi açıkçası daha güzel olabilirdi.

    YanıtlaSil

CANIM OĞLUM ERGİN'İM

Lilypie Fourth Birthday tickers

Special design for Hayat Her Daim Güzel by GeCe