30 Ekim 2010 Cumartesi

GÜZEL BİR TEBESSÜM ................

İnternetten aldığım birkaç karikatürü eklemek istiyorum , güneşli bir hafta sonu yüzünüzü güldürmüştür, biraz da benim katkım olsun istedim... :) İyi hafta sonları....









26 Ekim 2010 Salı

İLK ÖDÜLÜM :)


MERHABA :)
Sevgili Çilekli Mutfak'ın sahibesi Nesrin Hanım beni bu güzel ödüle layık görmüş.Kendisine buradan çok teşekkür ediyorum ve ödül kuralları gereği 15 blogcu arkadaşımın linkini buradan verip kendilerine duyurmam gerekiyor ... O nedenle zorda olsa ; çünkü her blogda bir emek söz konusu bana sorarsanız hepsini çok seviyorum ama kural gereği aşağıda 15 blog sahibinin adresini veriyorum diğerlerini adres listemden görebilirsiniz. 
Tekrar teşekkürler ve kucak dolusu sevgiler...........
Ödülün kuralı gereği;
* Ödülü kabul edin, ödülü verene bloğunuzda bağlantı kurun.
* Ödülünüzü 15 blogcu arkadaşınız ile paylaşın. Genel bırakmayın.
* Seçtiğiniz 15 blog arkadaşınızla iletişim kurun,seçilmiş olduklarını bildirin.
http://ecenurdulger.blogspot.com/
http://sanemiko.blogspot.com/
http://www.degisiktatlar.com/
http://aycatugce-tuna.blogspot.com/
http://zezzeninsepeti.blogspot.com/
http://sukryeaksoybahs.blogspot.com/
http://www.alisveris-cini.com/
http://binbircesni.blogspot.com/
http://dolabiminicindekiler.blogspot.com/
http://barbabietolaa.blogspot.com/
http://hayatiminrenkleri.blogspot.com/
http://herseyeragmenhayatguzellll.blogspot.com/
http://kivriksayfa.blogspot.com/
http://miskokululezzetler.blogspot.com/

ÇİT - Doris Pilkington - Okudum Bitti :)


1931 yılında Avustralya Hükümeti'nin isteği üzerine siyah Aborijin çocuklar ailelerinden alınarak, eğitim görme gerekçesiyle beyaz ailelerin yanına hizmetkar olarak verilip, asimile edilmeye başlanır.Bu asimile programında Aborijinler'in kendi dillerini konuşmaları yasaklanır. Aborijin olduklarını unutmaya, kültürel olarak birer "Beyaz" olmaya zorlanırlar.Molly ve Molly'nin kuzinleri olan Daisy ve Gracia'yi görevliler zorla evlerinden alıp Monroo isimli yere götürürler.Sefalet ve pislik içinde birer mahkum hayatı yaşadıkları parmaklıklı pencerelerinden, buz gibi soğuk ve sert yataklarından nefret ederek kaderlerine boyun eğmeyip kapmtan kaçmaya karar verirler.Evin yolunu bulmak için tavşan geçirmeyen 2000 km'lik çiti takip ederler. Evlerine doğru bir ay sürecek zorlu bir yolculuk onları beklemektedir.Yaklaşık 100 bin çocuğun ailelerinden koparılıp beyazların yanına verildiği program, Avustralya tarihinin kara lekelerinden biridir.Avustralya Hükümeti, 1997 yılında bu ayrımcı uygulama yüzünden resmen Aborjinler'den özür diledi. (Arka Kapak)

Gerçek hayat hikayelerini okumayı ve seyretmeyi her zaman sevmişimdir...... Sürükleyici bir roman , küçük kızlarla birlikte siz de adeta esaretten kaçıyorsunuz....

21 Ekim 2010 Perşembe

ANNEMİ İSTİYORUM :(





Merhaba,
Annemi İstiyorum sosyal sorumluluk projesini daha fazla kitlelere duyurmak için sizlere web sitesinden aldığım resim ve yazıyı aynen aktarıyorum....
www.annemiistiyorum.com sitesini ziyaret edip formu doldurarak sizde destek olun şimdiden 5838 kişi anneler bebeksiz kalmasın demiş bile..
Siz de prematüre bebekler anneleriyle daha fazla birlikte olmalı diyorsanız yukarıda linkini verdiğim web sitesine giderek formu doldurun.. 
Siz de prematüre bebekler anneleriyle dahaSiz de prematüre bebekler anneleriyle daha fazla birlikte olmalı diyorsanız aşağıdaki formu doldurun.Siz de fazla birlikte olmalı diyorsanız aşağıdaki formu doldurun.

20 Ekim 2010 Çarşamba

H&M

Sonunda hayalleim gerçek oluyor... H&M ilk mağazasını Türkiye'de 6 Kasım 2010'da Forum İstanbul'da açıyor... Eminim kısa zamanda birçok mağaza zincirine ulaşacak Türkiye'de.. Böylelikle H&M'den alışveriş yapmak için yurtdışı seyahatine çıkmamız gerekmeyecek :)))
Bu arada sadece bayan koleksiyonu değil erkek ve çocuk reyonlarıda alıcılarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

İşte birkaç parça;








19 Ekim 2010 Salı

Ece Nur Dülger'den Harika Bir Kampanya


Merhaba
Bir güzel kampanyada sevgili Ece Nur Dülger'den 
Tek yapmanız gereken aşağıda vereceğim linki tıklayarak kampanya hediyelerini görebilir, izleyicisi olduktan sonra kampanyayı sitenizde duyurabilir ve bloguna duyuru linkini yorum kısmına yazabilirsiniz...Hepsi bu..
İyi şanslarrrr


18 Ekim 2010 Pazartesi

HARİKA BİR KAMPANYA

Merhaba bu kampanyamız Grafikit.com ve Pınarlabizbizeden kampanya şartlarını aşağıdaki linke tıklayarak öğrenebilir ve sizde katılabilirsiniz. Haydi evlerimize daha canlı bir ruh ve renk katalım :)


http://pinarlabizbize.blogspot.com/2010/10/grafikit-sitesiyle-bir-kampanyada.html 

15 Ekim 2010 Cuma

YAĞMURLU VEE MUTLU HAFTA SONLARI

Sizi , yağmura rağmen iyi bir hafta sonu geçirmeniz için Candan Erçetin'in Umurumda Değil şarkısıyla başbaşa bırakıyoruuuuum :)

Candan Erçetin - Umrumda Değil

BENDE ŞİMDİ ÖĞRENDİM :)

İNTERESTİNG ...........



ŞİMDİ DİYECEKSİNİZ Kİ BUNUN NERESİ İLGİNÇ :)
AÇIKLIYORUM EFENDİM: Bu durum yani dikkatle bakarsanız cuma-cumartesi-pazar günleri bir ayda 5 sefere tekabül ediyor... Ekim ayı boyunca 5 defa cuma,cumartesi ve pazar gününü göreceğiz :) Bu durumda 823 yılda bir olan birşey miş :) Merak ettim son iki yıla baktım valla böyle birşey yok ama henüz 823 sene öncesine gidemedim :) Giden olursa bana yazsın ..... İyi hafta sonları

13 Ekim 2010 Çarşamba

WWW.YAKALA.CO


Eveeet bugün itibariyle hayatımıza yepyeni nur topu gibi bir online alışveriş sitesi daha giriyor :)
Bugün açılışı yapılacak o nedenle hemen www.yakala.co adresine gidin kaydınızı yaptırın, mail adresinize kayıt olduğunuza dair mail gönderiyorlar ve ilk günün sürprizi için saat 16.30'u bekliyorsunuz. Evet internet ve benim gibi online alışverişi sever dostlarım bugünün sürprizi ilk 75 kişiye Cem Yılmaz imzalı ipad veriyorlar daha doğrusu % 40 indirimle sahip olma şansına sahipsiniz bu ve daha fazlası için haydi siteye kaydınızı yaptırın veeee bekleyiiiiiiiiiiiiiin :)

11 Ekim 2010 Pazartesi

BEŞİNCİ CADDE


Uzun zamandır açıldı açılacak derkeeeen AÇILDIIIIIIIIII :)
Beşinci Cadde private shopping diye tabir ettiğimiz indirimli online özel alışveriş sitelerine bir yenisi daha eklendi..
Davetiye için bana mail adresinizi bırakabilirsiniz.
UNUTMAYIN BURASI SADECE BAYANLARA ÖZEEEEL..
Erkeklere yasak !!!!
Alışveriş dışında sürprizlerle dolu.... 

SEYRETTİM :)



Aşkın ikinci yarısını ancak dün gece seansında izleyebildim, biliyorsunuz ilk gösteriminde izlemekti niyetim yani 8 Ekim cuma günü ama ufak tefek aksilikler yüzünden dün gidebildim.Dediğim gibi her iki oyuncuda çok sevdiğim sanatçılar film benim beklentilerimi karşıladı. Son derece yalın, sade, aşkın gücünü anlatan, ticari kaygıdan çoook uzak bir film olmuş. Diyaloglar kısa ve insanı yormuyor.Görüntüler gerçekten harika... Bodrumda deniz çekimlerinde sanki sizde kıyıda gibi hissediyorsunuz kendinizi...
Aşk öyle birşey ki yaşandı bitti dediğin anda yine seni bulur... Sen bitti sansan da kendini kandırırsın.... İllaki gözünün önünde olması gerekmiyor aşkının devam etmesi için... Aşk cidden çok basit gibi görünen karmakarışık bir denklem gibi çözmeye çalıştıkça daha çok düğümleniyorsun...... 

8 Ekim 2010 Cuma

AŞKIN İKİNCİ YARISI VE BEYAZ SHOW




Merhaba ,



Bugün vizyona girecek bir yerli filmden söz etmek istiyorum. Başrollerini Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan'ın paylaştıkları Aşkın İkinci Yarısı... Her ikiside hem çift olarak hem de oyuncu olarak beğendiğim iki değerli insan. Yıllar önce hatırlarsanız dizi filmlerin sayılı olduğu dönemlerde Sıcak Saatler isimli diziyi asla kaçırmazdım seyretmez adeta bende oynardım onlarla sanki.. 2 yıldır çekimleri devam eden ve nihayet bulan film bugün seyirciyle buluşacak. Mehmet Aslantuğ'un sadece oyuncu olarak değil yapımcı, senarist ve yönetmen olarak da imzasını taşıyor.

Filmin konusuna gelince: Bir sahil kasabasında münzevi hayatı süren adam, bir sabah beklemediği bir sürprizle karşılaşır. Kapıda kendisini bekleyen sürpriz, yıllar önce terk ettiği karısıdır. Adam bir alkol bağımlısıdır ve karısı onu tüm uğraşlarına rağmen onu bu alışkanlığından kurtaramamıştır. Baş edemedikleri bu sorunun ardından adam altı yıl önce karısını terk etmiş ve yaşadığı sahil kasabasına taşınmıştır. Uzun yıllar sonra hayat onların yollarını bir kez daha kesiştirmiştir.



                            

Veeeeeeeeee bu gece BEYAZ SHOW  Kanal D'de 00.30'da yeni sezona başlıyor. Konukları Arzum Onan, Mehmet Aslantuğ, Sertab Erener, Merve Oflaz, Athena..

Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ bugün tesadüfen orada değiller tabi :)  Aşkın İkinci Yarısı'nın vizyona girdiği gün Beyaz Show'un sezonu onlarla açması tesadüf olamaz değil mi :) Çok güzel bir rastlantı. Bu akşam sinema için bilet rezervasyonum tamam 22.15 seansına gideceğim ve dönünce direkt programda başrol oyuncularının konuk olduğu canlı programı izleyeceğim.. Bu da güzel bir tesadüf değil mi.... Yani aksilik olmazsa bu akşamım çoook güzel geçecek........
Yarın tekrar görüşmek üzere size izlenimlerimi aktarırım............

7 Ekim 2010 Perşembe

EYÜP SABRİ TUNCER

Doğanın sunduğu bu en değerli armağanı, Doğal Zeytinyağlı Sıvı Sabuna dönüştüren EST 1923, hayatınıza yeni bir soluk getiriyor.

Doğal Zeytinyağlı Sıvı Sabun, cildinizin dengesini koruyarak temizliyor, besliyor ve nemlendirerek yumuşatıyor.



27.08.2010 tarihi itibariyle, kısa bir süre için özel sunum fiyatı:
6'lı ürün paketi 
yalnızca 12TL. (bir adet ürün 250 ml'dir)

KAMPANYA STOKLARLA SINIRLI OLDUĞU İÇİN KAÇIRMAYIN DERİM. BEN KULLANIYORUM MUTFAĞIMDA VE ELLERİNİZİ YIKARKEN DAHİ YUMUŞAKLIĞI HİSSEDİYORSUNUZ, MİSS GİBİ DE KOKUYOR. BEN MEMNUN KALDIM.
DENEMEK İSTERSENİZ www.eyupsabrituncer.com SİTESİNİ ZİYARET EDİN.



ALAMARKA..



Sonunda açıldııııııııı... Yeni bir private shopping adresimiz oldu. www.alamarka.com adresinden en seçkin markaların en güzel koleksiyonlarından alışveriş yapabileceksiniz...

E-KİTAP DÖNEMİ BAŞLADI

Şahsen kitap okumaya bayılırım, kitapseverler için yeni bir dönem başlıyor idefix'te  E-KİTAP dönemi...
Sürekli güncellenen sitelerinde 675 adet e-kitap bulunmakta şu anda....  Siteyi hemen ziyaret edin derim.
www.idefix.com/ekitap  ( üyeliğinizin olması gerekiyor kitapları okuyabilmek için) adresine girin ve e-kitap dünyasını keşfedin.......



Ben herşeye rağmen kitabı elimde tutarak, kağıdın kokusunu teneffüs ederek, dokunarak okumayı tercih ederimmm ... Aramızda kalsın :)

4 Ekim 2010 Pazartesi

AVON'UN MEME KANSERİ İLE MÜCADELESİ



İnsanlar için en büyük kabustur  tüm KANSER türleri.. Ama kadınlar için en büyük kabuslardan biri meme kanseridir.. Oysaki erken teşhisle birlikte ilk alt edilebilecek kanser türüdür. O nedenle Avon Meme Kanseri İle Mücadele Kapsamında 14. yılında bu konuya dikkat çekmek için 10 Kasım Pazar günü Ortaköyde bir yürüyüş gerçekleştirecek veee ardından da Ortaköy Meydanı'nda harika bir Candan Erçetin konseri biz hanımları bekliyor. Daha geniş bilgi için lütfen www.avonmemekanseri.com   adresini ziyaret edin.Hiçbir şey için çok geç değildir.





1 Ekim 2010 Cuma



Emziren veya emzirmeye aday anneler için...
Aşağıdaki linke tıklayarak daha çok bilgi edinin..

http://blogcuanne.com/emzirme-reformu

YAŞADIKLARIMDAN ÖĞRENDİĞİM BİRŞEY VAR


Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var:
Yaşadın mı, yoğunluğuna yaşayacaksın bir şeyi
Sevgilin bitkin kalmalı öpülmekten
Sen bitkin düşmelisin koklamaktan bir çiçeği

İnsan saatlerce bakabilir gökyüzüne
Denize saatlerce bakabilir, bir kuşa, bir çocuğa
Yaşamak yeryüzünde, onunla karışmaktır
Kopmaz kökler salmaktır oraya

Kucakladın mı sımsıkı kucaklayacaksın arkadaşını
Kavgaya tüm kaslarınla, gövdenle, tutkunla gireceksin
Ve uzandın mı bir kez sımsıcak kumlara
Bir kum tanesi gibi, bir yaprak gibi, bir taş gibi dinleneceksin

İnsan bütün güzel müzikleri dinlemeli alabildiğine
Hem de tüm benliği seslerle, ezgilerle dolarcasına
İnsan balıklama dalmalı içine hayatın
Bir kayadan zümrüt bir denize dalarcasına

Uzak ülkeler çekmeli seni, tanımadığın insanlar
Bütün kitapları okumak, bütün hayatları tanımak arzusuyla yanmalısın
Değişmemelisin hiç bir şeyle bir bardak su içmenin mutluluğunu
Fakat ne kadar sevinç varsa yaşamak özlemiyle dolmalısın

Ve kederi de yaşamalısın, namusluca, bütün benliğinle
Çünkü acılar da, sevinçler gibi olgunlaştırır insanı
Kanın karışmalı hayatın büyük dolaşımına
Dolaşmalı damarlarında hayatın sonsuz taze kanı

Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var:
Yaşadın mı büyük yaşayacaksın, ırmaklara, göğe, bütün evrene karışırcasına
Çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır
Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana

ATAOL BEHRAMOĞLU

CANIM OĞLUM ERGİN'İM

Lilypie Fourth Birthday tickers

Special design for Hayat Her Daim Güzel by GeCe